Наші студенти організували благодійний захід до Всесвітнього дня доброти

Днями студенти 3 курсу спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» присвятили Всесвітній день доброти практичним добрим справам.

Реалізація кейсу з курсу «Event-технології в готельно-ресторанному господарстві» (викладач — доц. Мельник Н.В.) перетворилася на благодійний захід, спрямований на збір коштів для придбання подарунків вихованцям дитячого будинку напередодні Дня Святого Миколая.

У межах організації заходу студенти опанували розробку програми заходу, функції персоналу в організації івентів та інструменти їхнього просування.

Ідея проведення благодійного заходу отримала активну підтримку викладачів кафедри готельно-ресторанної та курортної справи. Так, у рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства» (викладач — доц. Лояк Л.М.) студенти розробили фуршет-меню для заходу; під час лабораторного заняття з «Технології продукції ресторанного господарства» (викладач — доц. Загнибіда Р.П.) підготували канапе, тарталетки та круасани; а в межах курсу «Кулінарне мистецтво» (викладач — Бурчак С.С.) вдосконалювали навички оформлення та сервірування столу. Особливою подією став благодійний аукціон, де найбільшим попитом користувався лот «кава з деканом факультету», а також тематичні фотозони.

Завдяки спільним зусиллям студентів і викладачів було зібрано 13 тис. грн на подарунки для дітей — доказ того, що навіть невеликі ініціативи, реалізовані від щирого серця, мають значний соціальний ефект.